tiistai 24. toukokuuta 2011

Soutelemassa

Soutelijoita Kusminkin puistossa.
Vihreää. Vesi tosin näytti aika likaiselta. 

Eilen Moskovassa oli melkoinen hellepäivä. Istuin Gorkin puistossa lukemassa useamman tunnin. Illalla treffasin Novosibirskistä kotoisin olevaa Juraa. Tutustuin häneen ja pariin häneen kaveriin lauantaina Masterskajassa. Lähdettiin Juran kanssa guljailemaan Kusminkin puistoon, joka on aika kaukana Moskovan keskustasta. Lähiöstä löytyi mahtava vihreä keidas, jossa moskovalaiset nauttivat kesäisestä päivästä.

23-vuotias Jura on mielenkiintoinen tuttavuus. Hän on siis kotoisin Siperiasta, Novosibirskistä, joka on Venäjän kolmanneksi suurin kaupunki. Siellä asuu noin 1,4 miljoonaa ihmistä. Pari kuukautta sitten Jura muutti kaverinsa kanssa Moskovaan töihin. Nyt hän tekee joitakin bisneshommia saippuaa kauppaavassa firmassa. Jura paiskii todella kovasti töitä, tekee ensin pitkiä päiviä toimistolla ja jatkaa vielä iltaisinkin kotona. Moskovassa on Novosibirskiä enemmän mahdollisuuksia edetä urallaan ja sitä Jura haluaa.

Mukava tuttavuus ja oli taas kiva huomata, että pystyn keskustelemaan aika monipuolisesti venäjäksi. No virheitä tietysti tulee, mutta pääasia, että viesti menee perille. :)


Vuokraveneet olivat suosittuja.
Olipas rentouttavaa oli viettää aikaa järvellä.

Mekin käytiin soutelemassa.
Mä tosin en soutanut, koska eihän siitä mitään ois tullut.

Auringonlasku.

Tänään menen treffaamaan MGU:n aikaista tutoria Alekseita. Huomiseksi oon buukannut muutamia tapaamisia puhumattakaan torstaista, joten kiirettä pitää. Pakkauskin on jo vaiheessa, todellakin vaiheessa. Säädän tuhatta ja sataa asiaa yhtä aikaa, eikä mistään tule valmista.

Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti