lauantai 14. toukokuuta 2011

Ihanaa Suomi ihanaa!

Tulppaanimeri Maneesin aukion vieressä.
Moi!

Tässäpä kunnon pläjäys kukkakuvia. Pahoitteluni, jos joku lukijoistani vihaa näitä tulppaanipostauksia. Törmättiin eilen Jennin kanssa Kremlin kupeessa aivan upeaan kukkaistutukseen ja pakkohan sitä oli kuvata. Eri värisiä tulppaaneja ja mitä lie kukkia. Ah sitä väriloistoa, Moskova on nyt kauneimmillaan. Eikä muuten oltu ainoat ”turistit” heilumassa kameran kanssa.







Ihana lumimainen kukka.





Käytiin eilen Jennin kanssa Dior-näyttelyssä. Pushkinin museossa on parin kuukauden ajan esillä Diorin näyttely, joka on kerrassaan mahtava. Se vetoaa tällaiseen populaarikulttuuri-blondinkaan. (Näin Pablo on mut määritellyt.) Valitettavasti näyttelyssä ei saanut kuvata ja ihmiset tuntuivat noudattavan sitä sääntöä. Olinpa siis minäkin kiltisti, enkä kaivanut kameraa esiin.

Näyttelyssä oli esillä Diorin muotitalon luomuksia eri vuosikymmeniltä. Esillä oli myös hajuvesiä, asusteita ja kenkiä, ja televisioruuduissa näytettiin Diorin televisiomainoksia. Yhdessä huoneessa oli esillä julkkisten pitämiä juhlapukuja, nimekkäimpinä mainitakseni Grace Kellyn, Prinsessa Dianan, Nicole Kidmanin ja Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkerin pitämät juhlapuvut olivat esillä.

Näyttelyn rakentamisessa oli nähty vaivaa, esimerkiksi valaitus oli upea ja loi taianomaisen tunnelman. Pukuloistoa ja glamouria riitti. Näyttelyssä huomasi sen, miten muotikin on taidetta. Esillä oli muuten myös taiteilijoiden maalauksia, muun muassa Picassoa ja Van Goghia.

Kiva tankkauspaikka keskustassa.

Tupakointi kielletty.

Lounas Gumissa.

Näyttelyn jälkeen käytiin GUM:in Stolovajassa syömässä. Tulipa taas hieman ahnehdittua kuvan kuvasta näkyy. Otin tattaria eli гречка:a, porkkanaraastetta ja eksoottisen hedelmäsalaatin, joka sisälsi purkkiananasta ja persikkaa. Otin myös pari piirakkaa, mutta niitä en sentään jaksanut samalla kertaa syödä. Sainpa niistä iltapalan. Koko setti maksoi 195 ruplaa eli noin 4,80 euroa.

Illalla oltiin Kruzhkassa katsomassa Suomi-Venäjä-ottelua. Aivan supersupermegamahtavaa, että Leijonat voitti. :) Lähetys katkesi yhdessä vaiheessa hetkeksi ja juuri sinä aikana Mikael Granlund veivasi huikean ilmamaalinsa. Kun lähetys palautui, telkkarissa näkyi hidastus Grandlundin maalista. Me suomalaiset huudettiin ja kiljuttiin, kunnes huomattiin, että tuomari tarkistaa maalia. Onneksi maali hyväksyttiin. :)

Venäläiset huusivat ja kannustivat, ja se teki ottelun seuraamisesta aikas jännää. Aivan mahtavan uskomatonta, että Suomi voitti Venäjän ja vieläpä niin selvästi 3-0. Huh, mitkä fiilikset oli ottelun jälkeen. :D

Julian kynnet oli lakattu Venäjän väreihin. 

Suomi!

Kannustusjoukko. Pari jenkkiä, pari venäläistä ja tuplasti suomalaisia.

Uskottavasti venäläinen. Olutta pillillä. ;)

Olen suomalainen! :D

Hei me kannustetaan Suomea. Anni ja Eini näyttää voitonmerkkiä. :)
Kuva Julian kamerasta. 

Illalla onkin sitten vuorossa Euroviisut. Mun suosikkeja on Moldovan puutarhatontut elikkäs Zdob şi Zdub ja Irlannin pomppivat kaksoset Jedward. Friikkiys vetoaa muhun. :) Tietysti aion äänestää Suomen Paradise Oskaria.

Kivaa lauantaita! Palataan!

1 kommentti:

  1. Hyvä Suomi hyvä, jännää on niin täälläkin ja lippu korkealla. T: kummitäti

    VastaaPoista