torstai 12. toukokuuta 2011

Ihana kesä

Gorkin puistossa. Kaikkialla on vihreää.

Aurinkoa!

Moskovassa on hulluna tulppaani-istutuksia.

Kävelysilta Moskova-joen yli.

Tulppaanimeri.

Heips!

Kolmen päivän työviikko valui ohi huomaamatta. Oon opiskellut vähän ja luentojen jälkeen oon eksynyt lähipuistooni eli Gorkin puistoon. Jo kolmena päivänä peräkkäin aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja sää on ollut todella lämmin. Vähän on jo rusketustakin tarttunut pintaan. :)

Kämppiksen kanssa katsottiin tiistaina Euroviisujen karsinta ja äänestettiin tietysti Paradise Oskaria. :) Tänäänkin ohjelmassa on Euroviisut ja lauantaina sitten huipennus. Lätkääkin tulee seurattua tiiviisti. Onneksi meillä on huoneessa telkkari.

Huomenna onkin sitten tasan kaksi viikkoa siihen, että lähden takaisin Suomeen. Kevät on mennyt älyttömän nopeasti enkä voi uskoa, että pian jo lähden takaisin. Toisaalta aika on ollut älyttömän pitkä, sillä neljässä kuukaudessa pieni kummipoikani on kasvanut melkoisesti.

Ilmeisesti Suomessa on toteutettu jonkinlaista Houkutellaan Karoliina haluamaan takaisin Suomeen -strategiaa tukkimalla mun sähköposti ylisöpöillä vauva/taaperokuvilla. ;) Hyvin on onnistunut, eli odottelen siis lähtöä ihan hyvillä mielin ja ajoittain jopa malttamattomana. :)

Palataan!

2 kommenttia:

  1. Täällä kotimaassakin koivut ovat saaneet pienet vihreät lehtensä, ja sadettakin tänään joten ruoho ja koivut piristyvät. Onhan se kiva välillä käydä kotona, ja nauttia Suomen suvesta. Näkemisiin :)

    VastaaPoista
  2. Bloggerin errorin takia Oivi-Marian kommentti lähti taivaan tuuliin, mutta löytyipä se sähköpostista.


    Täällä kotimaassakin koivut ovat saaneet pienet vihreät lehtensä, ja sadettakin tänään joten ruoho ja koivut piristyvät. Onhan se kiva välillä käydä kotona, ja nauttia Suomen suvesta. Näkemisiin :) Oivi-Maria

    VastaaPoista